Koe Kenkävero Hop On Hop Off -Elämysreittimatkalla

Tutustu Mikkeliin Elämysreiteillä kesän 2022 aikana. Saimaan Hop On Hop Off -elämysreittimatkalla vierailet myös meillä, Kenkäverossa! Tervetuloa!

Lähde Elämysmatkalle kauniille Saimaalle! Visit Mikkelin järjestämillä Hop On Hop Off -elämysreiteillä pääset tutustumaan Mikkelin seutuun. Reittivaihtoehtoja on useampi, joten voit tutustua usempana päivänä Mikkelin monipuoliseen tarjontaan. 

Mikkelin kaupunkikohteet -elämysreitti tuo sinut myös meille Kenkäveroon. Vierailuaikaa on 1,5 tunnin verran. Meillä tutustut inspiroiviin käsityömyymälöihin ja kesän aittanäyttelyyn, joka vie vuoden käsityötekniikaksi valitun luonnonväreillä värjäyksen maailmaan. Rentoudut hurmaavassa pihapiiriin puutarhassamme, josta löydät myös kesäeläimemme. Nautit kahvit tai lounasta tunnelmallisessa ravintolassamme tai kesälahvilassa Saimaan äärellä. Tule kokemaan Kenkävero kaikin aistein, koukuttava käyntikohde käsistään käteville!

Osta elämys lahjaksi tai lähde yksin tai yhdessä tutustumaan Mikkeliin Elämysreitti-matkan mukana. Elämysmatkoja myy Visit Mikkeli. Tervetuloa!

Hop On Hop Off Mikkeli -Kaupunkikohteet

Elämysreitti Mikkelin matkailukohteisiin. Kohteina Mikkelin seitsemän upeaa matkailukohdetta saman päivän aikana: Heikkilän Yrttitila, Tertin Kartano, Pirtin Kehräämö, MosaiikkiMyymälä, Kenkävero, Raijan Aitta ja Ollinmäen Viinitila. Retki toteutetaan tiistaisin kesä-heinäkuussa (28.6., 5.7., 12.7., 19.7. ja 26.7.). Katso tarkemmat aikataulut ja lisätiedot sekä osta matka VisitMikkelin -sivuilta tästä linkistä!