Pauliina Rundgren HandiCrafts Shop & Studio

Kenkäveron navetan vintillä sijaitsevassa Pauliina Rundgren HandiCraftsin Shop & Studiossa voit tehdä yksilöllisiä ostoksia, kuulla tuotteiden syntytarinoita ja seurata niiden valmistusta. Valikoimista löydät trendikkäät korut ja tyylikkäät piensisustustuotteet sekä lahjaideat. Täältä löydät myös laajan ja herkullisen irtoteevalikoiman.

Paikallista laadukasta designia
Pauliina Rundgren HandiCrafts on mikkeliläinen designkäsityöyritys, jonka raikkaiden ja yksilöllisten designtuotteiden inspiraationa toimii puhdas suomalainen luonto. Tuotteet valmistetaan vastuullisesti kotimaassa käsityönä. Tuotevalikoimaan kuuluu mm. tuhansia vuosia vanhalla emalointekniikalla valmistettuja koruja.

Palkittua laatudesignia
Pauliina Rundgrenin tuotannolle on myönnetty Design from Finland- ja Avainlippumerkit sekä uutuutena D.O.Saimaa -alkuperämerkki. 
D.O. Saimaa -tuotemerkki on tae paikallisesta osaamisesta, korkeasta laadusta ja ympäristövastuullisuudesta.

Designpaja ryhmille
Pauliina Rundgren HandiCraftsin studiolla järjestetään designpajoja ryhmille. Vietä erilainen työpaikan virkistyspäivä tai ohjelmallinen pikkujoulu, polttarit tai lasten synttärijuhla. Pajassa toteutat omaa designiasi ohjatusti ja saat mukaasi paitsi hyvän mielen, myös aivan itse tekemäsi uniikin tuotteen!

Tiedustele pajaa ryhmällesi: pr@prhandicrafts.fi tai 040 7214 778

Pauliina Rundgren HandiCrafts Shop & Studio on avoinna ympäri vuoden ma-pe 10-18 ja la 10-16. Kesällä ja joulun alla myös sunnuntaisin klo 10-18.

www.prhandicrafts.fi