Mestarin pajassa; värjäri Anna-Karoliina Tetrin kasvivärjäyskurssi punaisista väreistä

Mestarin pajassa-kurssisarja kesäisessä Kenkäverossa

Värjäysviikonlippuna la 3.8.-su 4.8.2024 värjätään niin sinistä kuin punaista värjäri Anna-Karoliina Tetrin opissa. Valitse väreistä toinen, tai tule mukaan molempina päivinä mestarin oppiin!

Punaista väriä sunnuntaina 4.8.2024 klo 10–17.30

Pidätkö punaisesta väristä? Yhden päivän kurssilla opit, miten muutamalla väriaineella saat loihdittua erilaisia punaisen sävyisiä viininpunaisesta syvään oranssinpunaiseen.

Kurssilla opit luonnonvärjäyksen perusasiat: lankojen purettamisen, väriliemen keiton ja värjäyksen ja huuhtelut. Kaikilla kursseilla käytettävillä väreillä on hyvät värin -ja valonkestot ja niitä on käytetty vuosituhansien ajan värjäyksessä. Värjäät samoilla loisteliailla sävyillä, mitkä aikoinaan olivat sallittuja vain kuninkaallisille.

Jos osallistut lauantain sinistä väriä -kurssille, voit kokeilla myös päälivärjäyksiä. Kun sinisen langan kastaa punaiseen liemeen, saat mitä ihanimpia tummia violetteja sävyjä.

Ajankohta: su 4.8. klo 10-17.30
Paikka: Kenkävero
Hinta: 179 € sisältää opetuksen, tiivistetyn kirjallisen ohjeen, työvälineet ja kevyen lounaan ja kahvit. Puretus- ja väriaineet voit ostaa suoraan opettajalta.

Lue lisää kurssista ja ilmoittaudu mukaan!