Mestarin pajassa; värjäri Anna-Karoliina Tetrin kasvivärjäyskurssi sinisistä väreistä

Mestarin pajassa-kurssisarja kesäisessä Kenkäverossa

Värjäysviikonlippuna la 3.8.-su 4.8.2024 värjätään niin sinistä kuin punaista värjäri Anna-Karoliina Tetrin opissa. Valitse väreistä toinen, tai tule mukaan molempina päivinä mestarin oppiin!

Mestarin pajassa; Värjäri Anna-Karoliina Tetrin kasvivärjäyskurssit Mikkeli

Sinistä väriä, lauantaina 3.8.2024 klo 10–17.30

Värjää ihania sinisen sävyjä indigovärjäystekniikalla. Päivän kurssilla tutustut sekä kotimaiseen morsinkoon että ulkomaalaiseen indigoon, ja saat värjätä omia lankoja tai vaikka tilkkutyökankaita upean sinisen sävyisiksi kahdella eri sinisen lähteellä. 

Indigovärjäystekniikka eroaa tavallisesta keittovärjäyksestä ja on asteen monimutkaisempaa kuin perusvärjäys. Tule kurssille oppimaan tämä historiallisten värjäysmestareiden salainen taito. 

Päivän aikana saat myös pieniä vinkkejä lankojen ja kankaiden estokuviointiin. Sinisessä padassa syntyy parilla solmulla mitä hienoimmat raitalangat. Saat mukaasi myös kotiolosuhteisiin sopivan värjäysreseptin. 

Kurssi pidetään Saimaan rannalla Kenkäveron kauniissa puutarhassa ja lumoavassa joulupukin pajassa. Kurssihintaa sisältyy kevyt lounas ja päiväkahvit.


Ajankohta: la 3.8. klo 10-17.30
Hinta 179,- sisältää opetuksen, tiivistetyn kirjallisen ohjeen, työvälineet ja kevyen lounaan ja kahvit. Puretus- ja väriaineet voit ostaa suoraan opettajalta.
Osallistuessasi myös viikonlopun punaiseen päivään saat -20 % alennuksen yhteishinnasta, silloin viikonlopun kurssin hinta on yhteensä 286,40

Lue lisää kurssista ja ilmoittaudu mukaan!