Mestarin pajassa; värjäri Anna-Karoliina Tetrin jäävärjäys kasviväreillä-kurssi

Mestarin pajassa-kurssisarja kesäisessä Kenkäverossa

Mestarin pajassa; Värjäri Anna-Karoliina Tetrin kasvivärjäyskurssit
 
Jäävärjäys kasviväreillä, ti-ke 2.–3.7.2024 klo 10–16

Pidätkö monivärisistä langoista? Jäävärjäys-kurssilla opit tekniikan, jolla luonnonvärien avulla langasta saa kauniin raidallisen. Neuloessa kuviopinta syntyy värien avulla ihan itsestään. Kurssi pidetään Saimaan rannalla Kenkäveron kauniissa puutarhassa ja lumoavassa joulupukin pajassa. Kurssihintaa sisältyy kevyt lounas ja päiväkahvit.
Kurssin aikana opettelemme useita eri variaatioita jäävärjäyksestä. Kokeilemme jauheita, uutteita, sieniä ja kukkasia. Raitalankasi lopputulos on joka kerta iloinen yllätys. 
Kurssi sopii myös aloittavalle luonnonvärjärille, sillä opit myös villalangan purettamisen perusteet. 
Kurssi on kahden päivän kokonaisuus. Ensimmäisenä päivänä puretetaan ja laitetaan värjäykset sulamaan, toisena höyrytetään.  Kurssilla käytettävät materiaalit ovat ostettavissa opettajalta, myös Kenkäveron myymälästä voit ostaa värjäykseen sopivaa villalankaa. Ennen kurssia lähetetään osallistujille kurssikirje, jotta he osaavat varustautua ennen kurssia oikeilla tarvikkeilla. Kurssi ei vaadi ennakko-osaamista luonnonvärjäyksestä.

Ajankohta ti-ke 2.–3.7. klo 10–16

Hinta 259,- sisältää opetuksen, tiivistetyn kirjallisen ohjeen, työvälineet ja kevyen lounaan ja kahvit. Puretus- ja väriaineet voit ostaa suoraan opettajalta.

Lue lisää kurssista ja ilmoittaudu mukaan!