Kenkäveron Yötapahtuma ma 5.12.2022 klo 14-22

Ulkotulien loistetta, myyntikojujen tuotteita ja mukavaa tunnelmaa.

Suosittu Kenkäveron Yötapahtuma kutsuu jälleen nauttimaan Itsenäisyyspäivän aatosta mukavassa tunnelmassa ulkotulien loisteessa.
 

Mukava ilta koko perheelle

Itsenäisyyspäivän aattoa maanantaina 5.12. vietetään Kenkäverossa perintisesti tunnelmallisen Yötapahtuman puitteissa. Näytteilleasettajien kojuista pihamaalta, päärakennuksesta ja rantakahvilasta löytyy vaikka mitä ihanaa; käsitöitä, herkkuja ja monenlaisia jouluisia tuotteita vaikka joulupakettiin.  Myös Taito käsityökoululaisilla on oma myyntikojunsa, tervetuloa tutustumaan. Lisää tuotteita lahjapakettiin löydät Kenkäveron myymälästä ja Pauliina Rundgren HandiCrafts Shop & Studiosta.

Joulupukki paikalla

Myös illan odotetuin vieras, Joulupukki, on ilmoittanus saapuvansa mukaan Yötapahtuman hulinaan.  Joulupukin piilopirtin ovet ovat avoinna koko tapahtuman ajan, Joulupukin tapaat piilopirtillään ja Kenkäveron pihapiirissä klo 17-20.

Kynttilänkastopajasta omat itsenäisyyspäivän kynttilät

Kynttiläpajassa voit valmistaa itse kauniit itsenäisyyspäivän kynttilät hintaan 5 €/pari. Kynttilämassapadat ovat kuumina joulupukin verstaassa puutarhassa klo 16-20. Kynttiläpajalla säävaraus, kovalla pakkasella kynttilöiden valmistus ei valitettavasti onnistu.

Tanssiesityksiä Mikkelin Kulttuurin unelmavuoden puitteissa

Klo 18 alkaen tapahtumassa nähdään Johanna Seppäsen soolokoreografia Afloat - Pinnalla, joka on osana Mikkelin Kulttuurin unelmavuotta. Koreografia kulkee tanssin siivittämänä Kenkäveron tunnelmallisessa pihapiirissä.

Klo 19 MiX Studion Family esiintyy päärakennuksen edessä valojen loistamana. Myös tämän esityksen mahdollistaa Mikkelin Kulttuurin unelmavuosi hanke.

Herkkuja paikan päällä nautittavaksi ja mukaan

Päärakennuksen ravintolan ovet ovat avoinna koko tapahtuman ajan, joten sisälle on mukava piipahtaa vaikkapa lämpimälle juomalle ja kahvilan leivonnaisille. Suurempaan nälkään pääset nautiskelemaan ravintolan herkkuja, keittiö on avoinna tapahtumailtana klo 21 asti. Tervetuloa herkuttelemaan vaikkapa Itsenäisyyspäivän juhlabrunssilla.

Aitan glögibaarissa myynnissä lämmintä glögiä ja makkaraa lämmikkeeksi myyntikojujen tuotteisiin tutustumisen lomassa.  

Myös leivintuvan ovet ovat tapahtumailtana avoinna, joten uunituoreita leivonnaisia voit ostaa tapahtumasta myös kotiin viemisiksi.

Paikkamyynti avattu


Tervetuloa mukaan suosittuun yötapahtumaan näytteilleasettajaksi. Tapahtumaan on tarjolla ulkopaikkoja tunnelmallisen päärakennuksen etupihalla, sekä rajoitetusti sisäpaikkoja hurmaavassa päärakennuksessa ja viihtyisässä rantakahvilassa. Sisäpaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten ole nopea ja varaa oma paikkasi. (Sisäpaikat tällä hetkellä varattu, mutta voit ottaa yhteyttä sisäpaikoista mahdollisten peruutuspaikkojen varalle: reeta.vaha@kenkavero.fi).

Hinnat:
- Sisäpaikka päärakennuksessa 30 € (sisältää pöydän, pöydän koko vaihtelee)TÄYNNÄ!
- Sisäpaikka rantakahvilassa 25 € (sisältää pöydän, pöydän koko n. 140x70 cm) TÄYNNÄ!
- Ulkopaikka 10 € (Ei sisällä pöytää tai rakenteita. Ilmoita tarvitsemasi tilan koko ilmoittautuessa. Ulkopaikalle mahdollista varata sähköt 5 € lisähintaan).

Ilmoittaudu mukaan mukavaan tapahtumaan näytteilleasettajaksi oheisella sähköisellä ilmoittautumislomakkeella:

Ilmoittautumislomake Kenkäveron tapahtumiin!