Juhannusjuhla Kenkäverossa

Juhannusaaton perinteinen juhannusjuhla Kenkäveron pihapiirissä

Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnan järjestämä perinteinen juhannusjuhla järjestetään jälleen Kenkäveron ihanassa miljöössä juhannusaattona pe 23.6.2023 klo 15-18. Ohjelmaa lapsille ja aikuisille. Vapaa pääsy. Tervetuloa keskikesän juhlaan!


Juhannussunnuntaita vietetään Kenkäverossa musiikin merkeissä!

Mikkelin Musiikkijuhlat On the MOVE!-kiertue Kenkäverossa su 25.6.2023 klo 13-14

Laulaja-lauluntekijä Minna Tuuliainen ja pianisti Juho Valjakka esittävät Kenkäveron puutarhakonsertissa omia sekä lainattuja kappaleita kesästä, kukista ja rakkaudesta. Debyyttialbuminsa 2022 julkaisseen Tuuliaisen ja Emma-ehdokkaanakin olleen Valjakan pop-, folk- ja jazzsävyjä henkivä musiikki koskettaa herkällä otteellaan sekä vahvoilla tunnelmillaan.

Tervetuloa nauttimaan juhannuksen tunnelmasta, upeasta musiikista, puutarhan kauneudesta ja ravintolan herkuista! Vapaa pääsy.
 

Vietä juhannusta Kenkäverossa

Tule kokemaan ihanaa juhannustunnelmaa viikonlopun tapahtumissamme. Herkuttele ravintolamme tarjonnalla tai nauti kesäkahvit kesäkahvilassamme Saimaan rannalla, tee ostoksia myymälöissämme, tutustu tämän kesän aittanäyttelyihin, nauti puutarhan ja miljöön tunnelmasta ja käy tervehtimässä pihapiirimme lampaita ja kanoja! Paljon ihanaa tekemistä ja kokemista koko perheelle!

Kenkäveron myymälä ja ravintola palvelevat juhannuksena joka päivä:

  • Juhannusaattona pe 23.6.2023 klo 10-18
  • Juhannuspäivänä la 24.6.2023 klo 10-16
  • Juhannusunnuntaina 25.6.2023 klo 10-18
  • Rantapaviljongin kesäkahvila avoinna joka päivä klo 10-16

Tervetuloa viettämään keskikesän juhlaa Kenkäveroon!