Kenkäveron Yötapahtuma ti 5.12.2023 klo 14-22

Ulkotulien loistetta, myyntikojujen tuotteita ja mukavaa tunnelmaa

Suosittu Kenkäveron Yötapahtuma kutsuu jälleen nauttimaan Itsenäisyyspäivän aatosta mukavassa tunnelmassa ulkotulien loisteessa.
 

Mukava ilta koko perheelle

Itsenäisyyspäivän aattoa tiistaina 5.12. vietetään Kenkäverossa perinteisesti tunnelmallisen Yötapahtuman puitteissa. Näytteilleasettajien kojuista pihamaalta, päärakennuksesta ja rantapaviljongilta löytyy vaikka mitä ihanaa; käsitöitä, herkkuja ja monenlaisia jouluisia tuotteita vaikka joulupakettiin.  Lisää tuotteita lahjapakettiin löydät Kenkäveron myymälästä ja Pauliina Rundgren HandiCrafts Shop & Studiosta.

Kivaa ohjelmaa koko perheelle

Yötapahtumassa on luvassa mukavaa ohjelmaa ja kivaa tekemistä koko perheelle. Myös Joulupukki on ilmoittanut saapuvansa mukaan Yötapahtuman hulinaan.  Joulupukki on tavattavissa pihapiirissä klo 17-20. Kynttilänkastopajan löydät joulupukin pajalta klo 16-20, jossa pukin ahkerat apulaiset opastavat omien itsenäisyyspäivän kynttilöiden valmistuksessa, hinta 5 €/kynttiläpari. (Säävaraus, kovalla pakkasella ei kynttilänkasto valitettavasti onnistu).

Päärakennuksen ravintolan ovet ovat avoinna koko tapahtuman ajan, joten sisälle on mukava piipahtaa vaikkapa lämpimälle juomalle ja kahvilan leivonnaisille. Aitan Glögibaarista löytyy lämmintä glögiä ja herkullisia makkaroita. Suurempaan nälkään pääset nautiskelemaan ravintolan antimilla, tervetuloa herkuttelemaan vaikkapa Pappilan joulupöydän antimilla! Joulupöytä tarjolla Yötapahtumassa klo 11-21.

Myös leivintuvan ovet ovat tapahtumailtana avoinna, joten uunituoreita leivonnaisia voit ostaa tapahtumasta myös kotiin viemisiksi.

Paikkamyynti avattu

Tervetuloa mukaan suosittuun yötapahtumaan näytteilleasettajaksi. Tapahtumaan on tarjolla ulkopaikkoja tunnelmallisen päärakennuksen etupihalla, sekä rajoitetusti sisäpaikkoja hurmaavassa päärakennuksessa, viihtyisässä rantapaviljongissa ja tunnelmallisessa navetan alakerrassa. Sisäpaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten ole nopea ja varaa oma paikkasi. (Kaikki sisäpaikat on tällä hetkellä varattu. Halutesassi voit ilmoittautua jonoon peruutusten varalle sähköpostilla; reeta.vaha@kenkavero.fi.)

Hinnat:
- Sisäpaikka päärakennuksessa 30 € (sisältää pöydän, pöydän koko vaihtelee) TÄYNNÄ
- Sisäpaikka rantapaviljongilla 30 € (sisältää pöydän, pöydän koko n. 140x70 cm) TÄYNNÄ
- Sisäpaikka navetan alakerrassa 30 € (sisältää pöydän, pöydän koko vaihtelee) TÄYNNÄ
- Ulkopaikka 15 € (Ei sisällä pöytää tai rakenteita. Ilmoita tarvitsemasi tilan koko ilmoittautuessa. Ulkopaikalle mahdollista varata sähköt 5 € lisähintaan).

Ilmoittaudu mukaan mukavaan tapahtumaan näytteilleasettajaksi oheisella sähköisellä ilmoittautumislomakkeella.