Kenkäveron Yötapahtuma ti 5.12.2023 klo 14-22

Ulkotulien loistetta, myyntikojujen tuotteita ja mukavaa tunnelmaa

Suosittu Kenkäveron Yötapahtuma kutsuu jälleen nauttimaan Itsenäisyyspäivän aatosta mukavassa tunnelmassa ulkotulien loisteessa.
 

Mukava ilta koko perheelle

Itsenäisyyspäivän aattoa tiistaina 5.12. vietetään Kenkäverossa perintisesti tunnelmallisen Yötapahtuman puitteissa. Näytteilleasettajien kojuista pihamaalta, päärakennuksesta ja rantapaviljongilta löytyy vaikka mitä ihanaa; käsitöitä, herkkuja ja monenlaisia jouluisia tuotteita vaikka joulupakettiin.  Lisää tuotteita lahjapakettiin löydät Kenkäveron myymälästä ja Pauliina Rundgren HandiCrafts Shop & Studiosta.

Kivaa ohjelmaa koko perheelle

Yötapahtumassa on luvassa mukavaa ohjelmaa ja kivaa tekemistä koko perheelle. Myös Joulupukki on ilmoittanut saapuvansa mukaan Yötapahtuman hulinaan.  Tapahtuman tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin.

Päärakennuksen ravintolan ovet ovat avoinna koko tapahtuman ajan, joten sisälle on mukava piipahtaa vaikkapa lämpimälle juomalle ja kahvilan leivonnaisille. Suurempaan nälkään pääset nautiskelemaan ravintolan antimilla, tervetuloa herkuttelemaan vaikkapa Pappilan joulupöydän antimilla!

Myös leivintuvan ovet ovat tapahtumailtana avoinna, joten uunituoreita leivonnaisia voit ostaa tapahtumasta myös kotiin viemisiksi.

Paikkamyynti avattu

Tervetuloa mukaan suosittuun yötapahtumaan näytteilleasettajaksi. Tapahtumaan on tarjolla ulkopaikkoja tunnelmallisen päärakennuksen etupihalla, sekä rajoitetusti sisäpaikkoja hurmaavassa päärakennuksessa ja viihtyisässä rantapaviljongissa. Sisäpaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten ole nopea ja varaa oma paikkasi.

Hinnat:
- Sisäpaikka päärakennuksessa 30 € (sisältää pöydän, pöydän koko vaihtelee)
- Sisäpaikka rantapaviljongilla 30 € (sisältää pöydän, pöydän koko n. 140x70 cm)
- Ulkopaikka 15 € (Ei sisällä pöytää tai rakenteita. Ilmoita tarvitsemasi tilan koko ilmoittautuessa. Ulkopaikalle mahdollista varata sähköt 5 € lisähintaan).

Ilmoittaudu mukaan mukavaan tapahtumaan näytteilleasettajaksi oheisella sähköisellä ilmoittautumislomakkeella:

Ilmoittautumislomake Kenkäveron tapahtumiin!