Kenkävero on myös käsityökauppa – käsityömateriaalit ja tarvikepaketit

Kenkäveron myymälän materiaalit on valittu käsitöiden tekemisen luovuutta ja iloa silmällä pitäen. Kaipaatko lankoja villasukkien neulomiseen tai innostusta uuden käsityön aloittamiseen - meiltä löydät monipuolisen ja inspiroivan valikoiman laadukkaita materiaaleja ja tee se itse -tarvikepaketteja, jotka ohjaavat helposti käsityön tekemiseen.

Oletko käsitöissä sunnuntaipäivien neuloja, ennakkoluuloton uuden kokeilija tai enemmän askartelutöiden parissa viihtyvä? Valikoimastamme löydät erilaisten käsitöiden tekemiseen liittyvät materiaalit ja tarvikepaketit. Voit valmistaa tee se itse -tarvikepakettien avulla esimerkiksi asusteita, vaatteita, tuotteita kodin sisustukseen tai vaikka leipoa herkullisia leivonnaisia, käsin tekemistä sekin!

Kenkäveron myymälän materiaalit on valittu käsitöiden tekemisen luovuutta ja iloa silmällä pitäen. Lankavalikoimamme sisältää ainutlaatuisia löytöjä, sillä langoista Olli-villasukkalanka, Elli-merinovillalanka, Lana Grossa- ja Roosa nauha -langat ovat myynnissä vain Kenkäverossa ja muissa Taito Shop -ketjun myymälöissä. Suomalaisen lampaan villalankoja on runsas valikoima. Meille on tärkeää tuoda käsityön riemua arkeen käsityön perinnettä kunnioittaen, joten lankojen laatu ja kestävyys ovat valikoimamme keskiössä.

Kenkäveron omien, Saimaa ja Sydän Savossa, neulemallistojen materiaalit, ohjelehdet ja valmiit tarvikepaketit houkuttelevat tarttumaan puikkoihin ja valmistamaan Saimaan ja Savon alueelta inspiraationsa saaneita neulemalleja.

Tartu ihaniin materiaaleihin ja tarvikepaketteihin ja anna käsityön viedä mennessään!